KIERTÄVÄ NUKKETEATTERI

Osallistavaa nukketeatteria kaiken ikäisille, keskustellen ja pienin tehtävin.
Nuket ja kulissit ovat itse tehdyt pääasiassa kierrätys materiaaleista.
Nukketeatteriesitysten taustalla kuuluvat luonnon äänet.

Nukketeatteria myös aikuisille. Yritykset voivat tilata nukketeatteriesityksen omiin tapahtumiinsa, omalla teemalla. Käsikirjoituksen työstämiseen pitää varata aikaa 2 viikkoa.

Seikkailevat hahmot

Hirsimetsässä tapahtuu eläinten tavallisia ja epätavallisia touhuja, joista nukketeatterin tarinat kertovat. Suomalaisen sekametsän erilaiset asukit ovat ystäviä keskenään.

Kettu Ketale

Kettu Ketale on kova keksimään kepposia. Se haluaa olla paras, komein ja nokkelin. Niinpä se joutuu hankaluuksiin tuon tuosta.

Nalle Naavatassu

Nalle Naavatassu on pieni herttainen karhu. Se tutustuu maailmaan 5-vuotiaan taidoilla ja tiedonhalulla. Se pitää puissa kiipeilemisestä ja naavan keruusta.

Kukko-Ukko

Kukko-Ukko on kukko. Se on kova ääninen. Se on Hirsimetsän herätyskello ja ilmapuntari, koska se herättää koko metsän kieunnallaan ja kertoo päivän sään.

Mauri Mäyrä

Mauri Mäyrä on viisas vanha herra. Se haluaisi elellä omassa rauhassaan, mutta auttaa aina tarvittaessa. Hirsimetsässä verkkaista vanhusta kunnioitetaan ja totellaan.

Kuisma Kuusitiainen

Kuisma Kuusitiainen on vikkelä kaveri. Lyhyesti visertäen se lentää puusta toiseen, toimittaa viestejä ja varoittaa vaaroista.

Siiri Siili

Siiri Siili on hiljainen naapuri. Se on kiltti mutta ei osaa sanoa R-kirjainta. Se pahoittaa helposti mielensä.

Tuuli Ahava Myrsky on tuuli. Se on jatkuvasti liikkeessä ja tekee töllöntöitä huomattaan.