KIERTÄVÄ NUKKETEATTERI

Osallistavaa nukketeatteria kaiken ikäisille, keskustellen ja pienin tehtävin.
Nuket ja kulissit ovat itse tehdyt pääasiassa kierrätys materiaaleista.
Nukketeatteriesitysten taustalla kuuluvat luonnon äänet.

Esiintyvä taiteilija

Pie Lahti eläinystävineen esiintyy suomeksi ja ruotsiksi, joten nukketeatterin ilosta ja riemusta pääsee nauttimaan molemmilla kotimaisilla kielillä.
Tiedätkö mikä on Nalle Naavatassun nimi ruotsiksi? Kurkkaa täältä.
Tiesitkö, että nukketeatteri ei ole vain lapsille? Pie on hyödyntänyt nukketeatterihahmoja ansiokkaasti myös erilaisissa yrityksille räätälöidyissä tapahtumissa.

Kuulumisia vuodelta 2022

Nalle Naavatassu ystävineen on kesällä 2022 matkustanut Kärkölästä aina Ruotsiin saakka ilahduttamaan kaiken ikäistä nukketeatteriyleisöä.
Syksyllä Nalle Naavatassu tovereineen esiintyi päiväkodeilla, kirjastoilla ja tapahtumissa.
Mikäli haluat Nalle Naavatassun omaan tapahtumaasi voit kurkata valmiita esityksiä täältä tai kysyä mahdollisuutta räätälöidä esitys juuri teidän tapahtumaanne sopivaksi.

Nalle Naavatassun seikkailut myös kirjana!

Nalle Naavatassu ja siilin muna
Satukuvakirja (2015)
Hinta 19.80 euroa (18.00 e + 10 % alv 1.80 e) + postimaksu
Kirjoittanut Pie lahti
valokuvat ja nuket Pie Lahti
Tarina pienestä karhusta ystävineen.
Metsään ilmestyy outo olio. Nalle haluaa tietää, mikä otus on. Se miettii ja pähkäilee. Tuumailtuaan, Naavatassu päätyy tulokseen – olio on muna. Ajatella jos siitä kuoriutuu lintu, käärme tai lohikäärme? Kukapa tietää, jospa se onkin siilin muna?

Matkakuumetta Nalle Naavatassu

Tarina pienen karhun halusta matkustaa maailmalle, kun kotimetsä täyttyy ihmisistä. Mieli halajaa ulkomaille, kauas, kauas, aina Pietariin asti. Pääseekö Nalle Pietarin pihalle vai päätykö aivan muualle.

Tarina sivuaa Riihimäki-Pietari junaradan rakennusta. Esityksessä näytetään diakuvia vanhoista junista. kesto 30 min Ikäsuositus 5-10 v.Yleisö osallistuu keskustellen ja pienin tehtävin

400 e / esitys
300 e lisäesitys samassa tilassa ilman purkua
(hintoihin lisätään alv 10%)